Tai Chi in Qi Gong
Društvo Zmajev vodnjak Velenje

Aktualno Tekoče novice društva Zmajev vodnjak Velenje

DELAVNICA DEBELI RTIČ

0 Komentarji
731
21-06-2019

V času od 16. do 19. 5. 2019 je na Debelem Rtiču potekala naša tradicionalna Taiji delavnica. Prijetno in urejeno okolje, dobra, raznovrstna prehrana in seveda dobra družba so pripomogli, da letošnje »aprilsko vreme« ni vplivalo na naše delo.

Naš učitelj Dušan Borovnik je pripravil pester program, saj smo že kmalu po sedmi uri pričeli z razgibalnimi vajami. Sledilo je učenje  drugega dela »Dolge forme« Yang 108, ki  z mnogimi obrati in udarci zahteva kar nekaj zbranosti. Sodelujoči smo na koncu delavnice pokazali, da zmoremo tudi to in da bomo z učenjem forme nadaljevali.

»Fotografu«Sebastjanu hvala, da nas je med vajami spremljal s fotoaparatom. Fotografije si lahko ogledate v »fotogaleriji«.

Mnogi so preizkusili tudi bazen in savno v bližnjem hotelu ali pa so se podali po dobro urejenih sprehajalnih poteh v okolici.

Zato smo vsi z navdušenjem sprejeli Dušanovo  sporočilo, da je že rezerviral nastanitev za naslednjo delavnico  v času od  20. Do 24. Maja, 2020.

Najbolje, da si te dneve kar označite v koledarju  in se nam v prihodnjem letu pridružite tudi tisti, ki ste letos ostali doma.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Qi gong delavnica Yi Jin Jing marec 2020 DELAVNICA FORME S PAHLJAČO Delavnica Tui shou
DELAVNICA DEBELI RTIČ 2019

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..